Elämä vie ja sinä vikiset: (Pitäisikö asialle tehdä jotain?)

  Elämä vie ja sinä vikiset: (Pitäisikö asialle tehdä jotain?) / Sarah Knight, Riina Behl

  Huomaatko koskaan istuvasi vieläkin toimistolla - tai liimattuna kotisohvaan - vaikka oikeastaan haluaisit lähteä ulos (kerrankin), mennä salille (vihdoinkin) tai aloittaa sen sitten joskus -projektin, joka on roikkunut to do -listallasi ajanlaskun alusta saakka.
  Sarah Knightin toinen kirja neuvoo, miten käytät aikasi, energiasi ja rahasi viisaasti - ei ainoastaan asioihin, jotka sinun täytyy tehdä, vaan myös asioihin, joita todella haluat tehdä mutta joihin sinulla ei koskaan tunnu olevan varaa tai aikaa.
  Muutos ei tapahdu järjestämällä vaatekaappisi. Muutos tapahtuu järjestämällä mielesi.
  Kirja on ihastuttavan epäsovinnainen työkalupakki mielesi (itse itselleen asettamien) esteiden raivaamiseen, jotta saavuttaisit sen mistä haaveilet ja elämästäsi tulisi helpompaa ja parempaa.
  Sarah Knight on vapaa kirjoittaja ja antiguru, joka asuu Brooklynissa (silloin kun New Yorkissa on tarpeeksi lämmintä) ja Karibialla (silloin kun New Yorkissa on helvetillisen kylmä). Hänen ensimmäinen kirjansa Viis veisaamisen elämänmullistava taika on ollut maailmanlaajuinen menestys.

  uskonnot (opit) säilytys mainoskuvaus varusteet veikkaus käytöstä poistaminen jazz taloudellinen vastuu energiansiirto elokuvatuottajat taloudenhoito huoltajat

  Art House Oy 1.painos
  FIN EISBN:9789518847048