Denna framtid är vår : Astra 100 år : en feministisk antologi

Denna framtid är vår : Astra 100 år : en feministisk antologi / Chefredaktör: Nina Nyman, författare: Nina Nyman ja 27 andra, illustrationer: Ulla Donner och andra

Denna framtid är vår består av 14 passionerade texter om jämställdhet och systerskap. Den feministiska tidskriften Astra firar sitt 100-årsjubileum med en rättfram och innerlig antologi skriven av Svenskfinlands främsta feminister. Skribenterna går rakt på sak i 14 texter om föräldraskap, kärlek, vänskap och makt. Tillsammans tar de ett djärvt kliv ut i det okända i texter där utopi och verklighet flyter samman. Precis som tidskriften är den här framtidsantologin ett nödvändigt inslag i den feministiska debatten. I antologin deltar följande skribenter: Blaue Frau, Birgitta Boucht, Lina Bonde, Johanna Bruun, Sunniva Drake, Monika Fagerholm, Mia Franck, Ida Kronholm, Hannah Lutz, Nina Nyman (red.), Ylva Perera, Ellen Strömberg, Ebba Witt-Brattström, Qvintetten.

Förlaget M 1.painos
    SWE EISBN:9789523331488