Aidosti hyödyllinen kehityskeskustelu

  Aidosti hyödyllinen kehityskeskustelu / Henrietta Aarnikoivu

  Kehityskeskustelut ovat tärkeä johtamisen työkalu, jolla on suuri merkitys organisaation menestykseen ja henkilöstön sitoutumiseen. Kehityskeskustelu on myös hyvä täsmäase, kun taistellaan henkistä pahoinvointia ja tehottomuutta vastaan. Silti keskusteluja ei aina osata hyödyntää täysimääräisesti.

  Teos on kirjoitettu esimiehille, jotka haluavat panostaa kehittymiseensä ja käydä aidosti hyödyllisiä kehityskeskusteluja. Kirjassa ei tarkastella ainoastaan varsinaista kehityskeskusteluprosessia, vaan huomioidaan esimiehen rooli laajemmin. Esimiehen ja alaisen suhde - se mitä esimies arjessa tekee ja jättää tekemättä - näkyy myös kehityskeskustelussa. Konkreettisessa kirjassa kuuluvat ne lukuisat esimiesten äänet ja arjen kokemukset, joita kirjoittaja on valmennusurallaan päässyt todistamaan.

  Kirjoittaja, YTM, Henrietta Aarnikoivu työskentelee koulutus- ja konsultointialan yrittäjänä. Hän on erikoistunut esimiestaitojen kouluttamiseen ja hänellä on pitkä kokemus esimiestehtävistä.

  Saatavilla myös paperikirjana Helsingin kauppakamarilta, tilaa tästä!

  kehityskeskustelut sanallinen viestintä sanaton viestintä johtaminen henkilöstöjohtaminen esimiehet alaiset vuorovaikutus työyhteisöt työhyvinvointi työmotivaatio

  Helsinginseudun kauppakamari
  FIN EISBN:9789522460561

  Kiinnostaisiko myös...