Viisas pääsee vähemmällä 2.0 – 52 päivitettyä vinkkiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään

  Viisas pääsee vähemmällä 2.0 – 52 päivitettyä vinkkiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään / Sampo Sammalisto Rajalin, Juhani (äänikirja)

  Tuntuuko, että työpäiväsi kuluvat väärien asioiden parissa eikä aika meinaa riittää niiden tärkeimpien töiden tekemiseen? Lipsutko turhan usein tekemään töitäsi iltaisin tai viikonloppuisin, vaikka haluaisit viettää laatuaikaa perheesi kanssa? Tunnetko itsesi väsyneeksi lähes joka päivä? Kaipaisivatko ruokavaliosi tai elintapasi remonttia? Huolettaako taloudellinen turvallisuutesi? Mikäli tunsit edes yhden piston sydämessäsi, tarvitset tätä äänikirjaa (mp3). Viisas pääsee vähemmällä 2.0 – 52 päivitettyä vinkkiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään on nykyaikaisen ihmisen selviytymisopas, jonka käytännönläheisillä ja tutkitusti toimivilla vinkeillä pystyt menestymään paremmin sekä töissä että vapaa-ajalla. Tämä äänikirja on uudistettu painos vuonna 2014 ilmestyneestä menestyskirjasta Viisas pääsee vähemmällä, joka on auttanut tuhansia suomalaisia lukijoita. Kuuntele tämä kirja, jos haluat parempaa elämää itsellesi ja läheisillesi. Kirjan kirjoittaja, filosofian tohtori Sampo Sammalisto, on suosittu bloggari ja kouluttaja, joka on valmentanut yli 8 000 suomalaista asiantuntijaa ja johtajaa Suomen johtavissa organisaatioissa. Hän on myös ollut Radio NRJ:n viikoittainen vakiovieras ja esiintynyt kymmenissä kotimaisissa medioissa. Sampo on itse tehnyt ajatustyötä yli 15 vuotta sekä pienissä että suurissa organisaatioissa. Löydät Sampon blogin osoitteesta http://viisaampaatyota.com.

  tehokkuus elämänhallinta parempi työelämä hyvinvointi jaksaminen henkilökohtainen terveydenhoito bloggaajat heimot blogit naapurit musiikkitoimittajat kävijät verkkojournalismi teatterinjohtajat

  Kauppakamari 1.painos
  FIN EISBN:9789522466167