Tyttö ja seinä

  Tyttö ja seinä / Jari Järvelä, lukija Outi Vuoriranta (äänikirja)

  Arvostelumenestykseksi nousseen Metro-trilogian päätösosa.

  Metro on nuori kotkalainen nainen. Toisin kuin ikätoverinsa hän ei tee itseään näkyväksi bloggamalla ja vloggaamalla vaan maalaamalla betoniseinään grafiitteja.

  Mutta nyt Metro pakenee henkensä edestä sekä poikaystävänsä Rustin surmaajaa että venäläistä oligarkkia, jonka kotigalleriasta Metro on tuhonnut muutaman miljoonan euron edestä taidetta. Mutta tarjoaako kylmä Kymenlaakso piilopaikkaa tummahipiäiselle naiselle, jolla on enemmän vihollisia kuin ystäviä ja jolta on viety kaikki muu paitsi intohimo graffitiin ja kosto. Vai onko Metrolla edessä sama kohtalo kuin Rustilla ja monella muulla hänen rakastamallaan ihmisellä.

  Jari Järvelä on kotkalainen kirjailija, jonka Metro-trilogian on saavuttanut suuren suosion sekä Suomessa että muualla maailmassa. Sarjan ensimmäisen osan Tyttö ja pommi (2014) käännösoikeudet on myyty Saksaan, T ekkiin, Turkkiin sekä englanninkieliseen maailmaan. Sen englanninkielinen käännös The Girl and the Bomb oli syyskuussa 2015 Amazonin scandicrime-listan kakkonen. Työtöstä ja pommista on myös tekeillä myös elokuva, jonka ohjaa Samuli Valkama.

  Metro ilkivalta takaa-ajo graffitit oligarkit venäläiset nuorisorikolliset syrjäytyneet nuoret kaupungit Kotka Kouvola

  Tammi 1.painos
  FIN EISBN:9789513192105

  Kiinnostaisiko myös...