Tunne lukkosi: Vapaudu tunteiden vallasta

  Tunne lukkosi: Vapaudu tunteiden vallasta / Kimmo Takanen, Aku Laitinen (äänikirja)

  Tiedosta tunnelukkosi ja vapauta itsesi saamaan se, mitä todella tarvitset! Tunnistamalla menneisyytesi vaikutuksen kasvat entistä eheämmäksi aikuiseksi.

  Vaaditko itseltäsi kohtuuttomia? Uhraatko omat tarpeesi? Joudutko toistuvasti hankaliin tilanteisiin ihmissuhteissasi? Tiedätkö järjellä, että jokin toimintatapasi on sinulle haitallinen, mutta et pysty muuttamaan itseäsi?

  Tunne lukkosi -teos auttaa sinua tiedostamaan tunne-elämän lukkosi ja niiden vaikutuksen elämässäsi havainnollisten kuvausten ja esimerkkien avulla. Se opastaa sinua uudella tavalla ymmärtämään menneisyytesi vaikutuksen nykyhetkessä ja auttaa sinua näkemään vaihtoehtoisia ratkaisumalleja elämäsi haasteissa. Kirja auttaa sinua vihdoin saamaan sen, mitä sisimmässäsi olet aina todella halunnut.

  Kirjan tekijä Kimmo Takanen on yksi skeematerapian edelläkävijöistä Suomessa. Hän pitää yllä suosittua nettisivustoa www.skeematerapia.fi, ja toimii terapeuttina ja kouluttajana.

  skeemat tunne-elämä itsehallinta tunne-elämän häiriöt perimysjärjestys skeematerapia tunne-elämän kehitys persoonallisuuden kehitys tiedostaminen persoonallisuushäiriöt tunnetaidot elämänhallinta

  WSOY 1.painos
  FIN EISBN:9789510426678

  Kiinnostaisiko myös...