Sysipimeä

  Sysipimeä / Pekka Hiltunen, lukija Satu Paavola (äänikirja)

  Alussa on pimeys

  Kuin saisi henkilökohtaisia viestejä paholaiselta. Siltä tuntuu useista brittinuorista, joiden YouTube-tileille joku murtautuu vain ladatakseen niille minuuttikaupalla mustaa, äänetöntä ruutua. Mainostemppu? Pilantekoa? Vai alkusoitto todelliselle pahuuden sinfonialle? Kun muu Lontoo jähmettyy pelkoonsa, suomalainen graafikko Lia saa nähdä, kuinka hänen ystävänsä Marin johtaman salaperäisen Studio-yksikön ammattilaiset ryhtyvät toimeen. Pian he tajuavat, kuka heitä on vastassa. Joku, joka on julistanut sodan kokonaista ihmisryhmää vastaan. Eikä hän kaihda keinoja raahatakseen heidät kaikki sinne minne valo ei kanna.

  Sysipimeä on omaperäinen ja monitasoinen trilleri, jossa netti-ilmiöt ja kuuluisuuden palvonta kietoutuvat kiihkeään jännitykseen.

  Pajala, Lia, fikt. Rautee, Mari, fikt. romaanit jännityskirjallisuus rikokset tutkimus omankädenoikeus kuvatallenteet levitys Internet murha homoseksuaalit ihannointi muusikot ystävyys naiset järjestöt Studio graafikot sarjamurhaajat 2010-luku kaunokirjallisuus Englanti Lontoo Tansania Sansibar

  WSOY 1.painos
  FIN EISBN:9789510441626

  Kiinnostaisiko myös...