Syntax error

  Syntax error / Marko Pulkkinen, lukija Jussi Järvinen (äänikirja)

  Röyhkeää naurua aikamme suurimmalle nälälle - huomionkipeydelle!

  Marko Pulkkisen esikoisromaani on röyhkeän humoristinen satiiri nykyajan ilmiöistä ja menestyksen nälästä - ja sen hinnasta.

  Popparit esiin! Kaikkien tunteman mediapersoonan Harry S. Turusen hervottoman hauska syöksykierre menestyksestä tuhon partaalle. Harryn ura on kuin mikropopparit - se alkaa lupaavasti poksahdellen, kiihtyy tasaiseen rätinään ja hiipuu, kunnes jäljellä on vain kasa käryävää hiillosta. Alussa kaikki on hyvin: Elämäntapavalmentaja Harrya revitään puhujakeikalta toiselle, hän hurmaa yleisönsä ja firma kukoistaa. Vierellä on edustava nuori puoliso. Harryn firman hallitus pursuaa mediamaailman julkkiksia. Isän kuoleman myötä mopo karkaa käsistä: alkavat harkitsemattomat ja yli-itsevarmat irtiotot jotka johtavat someraivoon. Maine on vaakalaudalla, bisnes sakkaa.

  Marko Pulkkinen on Puoli seitsemän -ohjelman toimittaja. Aiemmin hän on työskennellyt Yleisradiossa tiedetoimittajana ja käsikirjoittanut Iltalypsyä.

  Turunen, Harry S. (fiktiivinen hahmo) 2010-luku ajankuvaus sosiaalinen media menestyminen julkisuus vanhempi-lapsisuhde isät aikuiset lapset valmentajat yritykset julkisuuden henkilöt kaupungit Helsinki satiirit esikoisteokset

  Tammi 1.painos
  FIN EISBN:9789520405571

  Kiinnostaisiko myös...