Sylvi Kekkosen elämäkerta

  Sylvi Kekkosen elämäkerta / Anne Mattsson, Irja Rättö (äänikirja)

  Sylvi Kekkonen (1900-1974) on suomalaisten mielikuvissa usein sulautunut osaksi pitkäaikaisimman valtionpäämiehemme persoonaa. Henkilönä hän on jäänyt monille mysteeriksi. Hän ei helposti päästänyt ihmisiä lähelleen, vaan piti lujasti kiinni omasta tilastaan ja tarkkaili maailmaa terävästi mutta taustalla.
  Sylvi Kekkosen elämäkerta murtautuu presidentin puolisosta muodostetun julkisuuskuvan läpi - se kuvaa tätä voimakastahtoista naista raikkaasti ja elävästi. Laajan dokumentaarisen aineiston, kuvien, yksityisten kirjeiden, päiväkirjojen ja omaelämäkerrallisten teostensa kautta Sylvi Kekkonen saa äänen itse.
  Anne Mattsson kirjoitti Sylvi Kekkosen elämäkerran vuonna 2000 - nyt julkaistava teos on tarkistettu ja kuvitukseltaan uudistettu. Sittemmin Mattsson on kirjoittanut myös Seela Sellan ja Tellervo Koiviston elämäkerrat.

  Anne Mattsson Elämäkerta Kekkonen Presidentin puoliso Sylvi Kekkonen henkilöhistoria miniät presidentit pääjohtajat ääninäyttelijät poliitikot elämäkertaelokuvat kuolema henkilösuhteet maanviljely elämäkertatutkimus julkisuuskuva

  Art House Oy 1.painos
  FIN EISBN:9789518847543

  Kiinnostaisiko myös...