Rautakupoli

  Rautakupoli / Samuel Davidkin, lukija Tuukka Leppänen (äänikirja)

  Koko maailma haluaa sinut hengiltä.

  Trilleri asekaupasta, politiikasta ja polttavasta intohimosta

  Hengästyttävän kunnianhimoinen toimintatrilleri, jossa yksi rakkaus on musta ja toinen valkoinen, mutta hengenvaarallista intohimo on aina.Israelilla on ohjuspuolustusjärjestelmä, Rautakupoli. Venäjä on kehittänyt aseen, joka lamauttaa kupolin. Nyt ase on varastettu, eikä kukaan tiedä sen olinpaikkaa. Ihmisiä on kuollut ja tulee kuolemaan lisää, jos asetta ei löydy. Tai jos se päätyy vääriin käsiin, esimerkiksi Pohjois-Koreaan. Intuitioon luottava rikospoliisi Leo Asko saa tehtävän, joka saattaa olla pelkkää sumutusta. Tai joka voi johtaa kuolemaan. Askon se vie maan alle, pakoon niin ystäviä kuin vihollisia. Paluuta entiseen ei kenties enää ole.

  Samuel Davidkin (s. 1983) on paljasjalkainen helsinkiläinen, jolta on julkaistu aiemmin kaksi romaania, Esikoisten lunastus (2016) ja Sodomasta pohjoiseen (2017). Esikoisten lunastusta ollaan parhaillaan kääntämässä venäjäksi.

  Asko, Leo (fiktiivinen hahmo) Janovsky, Daniel (fiktiivinen hahmo) kansainvälinen rikollisuus asekauppa etsintä aseet rikostutkijat juutalaiset kaupungit Helsinki jännityskirjallisuus rikoskirjallisuus poliisikirjallisuus

  WSOY 1.painos
  FIN EISBN:9789510439739

  Kiinnostaisiko myös...