Rakkautta, vahingossa

  Rakkautta, vahingossa / Veera Vaahtera, lukija Anni Kajos (äänikirja)

  Nimi: Pihla

  Sijainti: piilopaikka pohjoisessa

  Aikaa: 9 kkTehtävä: selviydy!

  Uusi rakkaus: ei kuulu suunnitelmaan

  Miten valinnat rakkaudessa voivat mennä niin pieleen! Oton piti olla hyvä ihminen, luotettava kumppani ja taatusti tervehenkinen isäkandidaatti. Mutta Pihlan iloisen vauvauutisen jälkeen Otto häipyykin Intiaan meditoimaan.

  Tornionjokilaaksossa Pihlalla on piilopirtti, jonne hän vetäytyy työstämään selviytymisstrategiaansa. Ensimmäinen haaste on kehittää kaupunkilaisesta lattekahvin litkijästä pohjoisen syrjäseudun tee se itse -nainen. Entä miten valmentautua äitiyteen, kun kylän ainoa tukiryhmä on tarkoitettu masentuneille äideille? Se käy selväksi, että monilapsisen lestadiolaisäidin ja viime hetkillä lapsensa hankkineen kunnanjohtajan neuvot uudelle äidille ovat ihan omanlaisiaan.

  Keittymistä tärkeimpään häiritsevät innokkaat isäehdokkaat, Peräpohjolan Don Johnson ja ruotsalaisittain liiankin täydellinen Mårten. Entä Otto, olisiko hänestä sittenkin isäksi?

  Veera Vaahtera on kirjailija Pauliina Vanhatalon alter ego, jonka suojissa Vanhatalo kirjoittaa komediallisia lemmentarinoita Jane Austenin, Hilja Valtosen ja Bridget Jonesin luoneen Helen Fieldingin jalanjäljillä.

  Vanaja, Pihla, fikt. kehitysromaanit psykologiset romaanit rakkausromaanit elämänmuutokset raskaus muutto perinnöt talot selviytyminen syrjäseudut ihmissuhteet ongelmat hylkäys avopuolisot parisuhde epävarmuus rakastuminen äitiys tunteet ystävät auttaminen naapurit ruotsalaiset isät 2000-luku kaunokirjallisuus suomenkielinen kirjallisuus Lappi Tornionjokilaakso

  Tammi 1.painos
  FIN EISBN:9789513195526

  Kiinnostaisiko myös...