Psykopaatit ympärilläni : kuinka tunnistaa ja välttää manipulointi

  Psykopaatit ympärilläni : kuinka tunnistaa ja välttää manipulointi / Thomas Erikson, kääntäjä Riie Heikkilä, lukija Aku Laitinen (äänikirja)

  Olet todennäköisesti törmännyt ihmiseen, joka on poikkeuksellisen karismaattinen, ystävällinen ja superviehättävä. Hän jakelee kohteliaisuuksia, ja uskot kaiken, mitä hän sanoo. Mutta jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin... Psykopaattisia piirteitä on huomattavasti useammalla kuin aiemmin on ajateltu, eikä populaarikulttuurin sarjamurhaajamielikuva vastaa todellisuutta. Psykopaateilla on taito vakuuttaa kenet tahansa mistä tahansa. He haluavat kontrolloida muita eivätkä epäröi vääristää totuutta saadakseen tahtonsa läpi. Psykopaatit ympärilläni paljastaa, kuinka manipuloija hyödyntää heikkouksiasi. Kun tunnet itsesi, sinua ei viedä kuin pässiä narussa ja pystyt vastustamaan hienovaraista vaikuttamista. Thomas Eriksonin teokset ovat olleet jättimenestyksiä niin Ruotsissa kuin Suomessakin. Idiootit ympärilläni -teos on viisastuttanut jo kymmeniä tuhansia suomalaisiakin.

  käyttäytymismallit ihmissuhteet manipulaatio tunnistaminen vallankäyttö hyväksikäyttö sosiaalinen vuorovaikutus luonteenpiirteet persoonallisuuden piirteet typologiat persoonallisuus värit psykopatia itsekkyys luonnehäiriöt persoonallisuushäiriöt

  Atena Kustannus Oy 1.painos
  FIN EISBN:9789523005259

  Kiinnostaisiko myös...