Perimenopower: Valmiina vaihdevuosiin

  Perimenopower: Valmiina vaihdevuosiin / Katarina Wilk, Karoliina Timonen, Outi Vuoriranta (äänikirja)

  Oletko herännyt yöllä likomärkänä hiestä? Onko sinun vaikea nukahtaa, vaikka olet uuvuksissa? Ehkä mielialasi poukkoilee niin ettet tunnista itseäsi? Jos olet hädin tuskin 40-vuotias, et luultavasti osaa yhdistää oireita lähestyviin vaihdevuosiin.
  Perimenopower kertoo, miten naisen hormonitoiminta alkaa muuttua perimenopaussin aikana, jo vuosia ennen kuukautisten loppumista. Toisilla fyysiset ja psyykkiset oireet muuttavat koko elämän, toiset selviävät vähemmällä.
  Vaihdevuodet ovat naisen toinen murrosikä. Keho ja mieli muuttuvat, mutta silti on mahdollista pysyä levänneenä, virkeänä ja hyväntuulisena. Perimenopower tarjoaa voimaa ja vertaistukea sekä tietoa sopivasta liikunnasta, muutosta tukevasta ruokavaliosta, hyvistä luontaistuotteista ja ennen kaikkea estrogeenihormonista. Uudessa elämänvaiheessa on mahdollisuus löytää naiseuden supervoima - perimenopower!
  Ruotsalainen terveys- ja lääketiedetoimittaja Katarina Wilk kirjoittaa vaihdevuosien faktoista omien kokemustensa kautta.

  perimenopaussi vaihdevuodet menopaussi tietokirja rintasyöpä estrogeenit hormonihoito sukupuolihormonit hormonit hormonaaliset vaikutukset impotenssi korvaushoito

  Atena Kustannus Oy 1.painos
  FIN EISBN:9789523006447