Paten jalkapallokirja

  Paten jalkapallokirja / Timo Parvela, lukija Lauri Kortelainen (äänikirja)

  Pate pallo hukassa!

  Supersuosituista Ella ja kaverit -kirjoista tuttu, hieman hömelö Pate seikkailee jo toisessa omassa kirjassaan.

  Pallo-Karhujen joukkue on osallistumassa Super-turnaukseen, mutta kavereiden hämmästykseksi keskushyökkääjäksi ei valitakaan Patea! Vaikka hän rakastaa jalkapalloa ja on aivan loistava pelaaja. Pate ei kuitenkaan jää tuleen makaamaan vaan päättää kasata turnaukseen oman jenginsä, Maailman parhaan joukkueen. Pelikavereiksi hän aikoo värvätä mm. Messin, Ronaldon ja Zlatanin, mutta heitä on aika vaikea saada kiinni. Onneksi Pate saa uusia ystäviä, joiden kanssa osallistuminen saattaakin onnistua. Tosin kolmijalkainen koira, naapurin yhdeksänkymppinen Eino ja pullokassimies puistosta eivät ole kaikkien mielestä mikään dream team. Mutta ehkä pelitovereilla on salattuja kykyjä? 

  Timo Parvelan ja kuvittaja Pasi Pitkäsen yhteistyö kantoi hedelmää jo sarjan ensimmäisessä osassa nimeltään Paten aikakirjat. Kirkkonummelaisen Timo Parvelan lasten- ja nuortenkirjoja luetaan ympäri maailman. Erityisesti Saksassa hänen suosionsa on valtaisaa. Parvela tunnetaan myös käsikirjoittajana ja kolumnistina. Nuoren kuvittajan, Pasi Pitkäsen vauhdikas piirroskuvitus kruunaa vallattoman tarinan.

  Pate, fikt. lastenkirjallisuus urheilukirjallisuus koululaisromaanit päiväkirjaromaanit huumori päiväkirjat turnaukset jalkapallo kommellukset joukkueet

  Tammi 1.painos
  FIN EISBN:9789513183646