Onni

  Onni / Pekka Hiltunen, lukija Aku Laitinen (äänikirja)

  Media ei enää myy journalismia, vaan sen vieressä olevaa mainostilaa. Uutisia ei kirjoiteta lukijoiden vaan ilmoittajien tarpeisiin.

  Oskarilla on ongelma. Hän rakastaa toimittajan työtään mutta vihaa ammattinsa kurjistumista - ja koko työelämän nykyistä hulluutta. Pystyykö Oskari huiputtamaan itselleen ylennyksen psykologi Emmalta? Työhaastattelu käynnistyy hyvin, mutta sitten hänen puheisiinsa alkaa lipsahdella hankalia paljastuksia. Totuuksia media-alasta, kertomuksia ex-tyttöystävä Tuulikista alias Tuhannen Mulkun Tuulikista, joka päätti nuorena pelastaa kaikki Suomen homot - ja koulutoveri Aaposta eli Roady Runnerista, joka muusikkona ja supliikkimiehenä on pikamatkalla supertähteyteen.

  Onni on teräväkärkinen aikalaisromaani, riemukas kertomus Helsingin mediasta, Rovaniemen homoista ja globaalia glooriaa tavoittelevasta Youtube-sukupolvesta.

  Oskari Tuulikki Roady Runner työelämä muutos journalismi media-ala prostituutio yhteiskunnallinen asema homot unelmat menestyminen tähteys toimittajat muusikot rock entiset kumppanit rakastavaiset kaupungit Helsinki Rovaniemi

  WSOY 1.painos
  FIN EISBN:9789510422199

  Kiinnostaisiko myös...