Miisa luisteluleirillä

  Miisa luisteluleirillä / Henna Helmi Heinonen, lukija Kaisa Happonen (äänikirja)

  Tuleeko Miisasta SM-tason luistelija? Miisa pääsee kesäleirille, jossa harjoitellaan huippuvalmentajan johdolla tasotestiä varten. Mutta pystyykö hän keskittymään harjoitteluun, kun poikaystävä vie ajatukset?

  Suomen mestaruudesta haaveilevan Miisan pitäisi läpäistä tiukka taitotesti ennen 14-vuotispäiväänsä. Testissä ei saa tulla yhtään virhettä, mutta ensimmäisellä yrityksellä Miisa epäonnistuu.

  Miisa pääsee huippuvalmentajan oppiin viikon mittaiselle superleirille, jossa harjoitellaan testin läpäisyä aamusta iltaan. Tiukka harjoitusohjelma ja kilpailu kiristävät kaikkien leiriläisten hermoja. Kaiken kukkuraksi Miisan poikaystävä Anton on samaan aikaan jalkapalloleirillä eikä vastaa Miisan viesteihin! Miisasta alkaa tuntua, että on tehtävä suuria valintoja.Viides Miisa-kirja syventää kuvaa murrosikäisen Miisan tunteista ja kilpaurheilijan elämästä, paineista, joita tulee niin kotoa, koulusta kuin jäältäkin.

  Miisa, fikt. taitoluistelu kilpailut auttaminen ystävät empatia koulunkäynti yläkoulu taitoluistelijat tytöt nuortenkirjallisuus urheilukirjallisuus tyttökirjat sarjakertomukset

  Tammi 1.painos
  FIN EISBN:9789520406523

  Kiinnostaisiko myös...