Mies joka ei ollut murhaaja

  Mies joka ei ollut murhaaja / Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt, Jaana Nikula, Jalmari Laine, kääntäjä Jaana Nikula, lukija Jalmari Laine (äänikirja)

  Dekkarisarja Wallander- ja Silta -sarjojen käsikirjoittajilta Sarjan pääosassa on psykologi Sebastian Bergman, joka on erikoistunut rikollisten profilointiin. Bergman on hankalan tyypin maineessa, sillä hän on älykäs, eikä välitä sovinnaisuussäännöistä. Bergman on moniulotteinen hahmo, joka käyttäytyy huonosti, mutta osaa myös hurmata. Kirjan tapahtumat käynnistyvät, kun 16-vuotiaan Roger Erikssonin äiti ilmoittaa Västeråsin poliisille poikansa kadonneen. Etsinnät aloitetaan ja parin päivän kuluttua pojan ruumis löytyy läheisestä metsästä sydän irti revittynä.

  Bergman, Sebastian, fikt. Haraldsson, Thomas, fikt. Andersson, Ursula, fikt. rikoskirjallisuus esikoisteokset poliisitutkinta murha traumat menneisyys menetys lapset perhe perhesalaisuudet ihmissuhteet tunteettomuus avioliitto valehtelu nuoruus pojat koulukiusaaminen vapaat sukupuolisuhteet valtataistelu työyhteisöt psykologiset profiloijat poliisit vanhemmat työtoverit yksityiskoulut pikkukaupungit 2000-luku kaunokirjallisuus Ruotsi Västerås ruotsinkielinen kirjallisuus käännökset

  Otava 1.painos
  FIN EISBN:9789511339625

  Kiinnostaisiko myös...