Lujasti lempeä - Mielen työkirja

  Lujasti lempeä - Mielen työkirja / Maaret Kallio, lukija Maaret Kallio (äänikirja)

  Harjoituskirja mielen hyvinvoinnin ja hyvän elämän tueksi.

  Havainnoimalla omaa mieltäsi ja toimintaasi opit tiedostamaan ja hyväksymään oman mielesi toimintaa ja sen eri puolia. Kirja kulkee mukanasi kahdentoista kuukauden ajan kysellen lempeästi ja kyseenalaisten lujasti. Mielen hyvinvointia tukevien teemojen kautta se auttaa tekemään pieniä pysähdyksiä merkityksellisten asioiden äärelle niin omassa elämässä kuin mielessä.

  Mielen työkirja auttaa huomaamaan sellaiset arkipäivän asiat, teot ja valinnat, joilla voit vahvistaa omien arvojesi mukaista hyvää elämää. Kirjan tekstit ja harjoitukset vahvistavat itsemyötätuntoa, sovinnollista suhdetta itseen ja hyviä ihmissuhteita. Maaret Kallion viisaiden ja syvien sanojen johdattamana opit keinoja ja taitoja tulla toimeen hankaluuksien kanssa, ja saat työkaluja vahvistaa hyvän elämän perustaa.

  Maaret Kallio on psykoterapeutti, kolumnisti ja kysytty luennoitsija. Hänen teoksensa Lujasti lempeä ja Inhimillisiä kohtaamisia ovat olleet myyntimenestyksiä.

  elämäntaito itsekasvatus ihmissuhteet itsetuntemus tunteet arvot inhimillisyys empatia hyvä elämä elämäntaito-oppaat harjoitukset tunnearvo perfektionismi ahdistuneisuushäiriöt riittävyys saattohoito pistokirjonta perhe-eläkkeet

  WSOY 1.painos
  FIN EISBN:9789510433638