Lätkä-Lauri ja tautinen turnaus

  Lätkä-Lauri ja tautinen turnaus / Roope Lipasti, kuvittaja Harri Oksanen, lukija Markus Bäckman (äänikirja)

  Lätkä-Lauri vauhdissa

  Lätkä-Lauri on helppolukuinen, humoristinen jääkiekkosarja koulua ja urheilu-uraa aloitteleville. Suositun sarjan kolmas osa vie turnaustunnelmiin. Sapelihammastiikereiden ensimmäinen pelimatka ei suju aivan suunnitelmien mukaan.

  Lätkä-Laurin joukkue Sapelihammastiikerit on kutsuttu ihan oikeaan Kermakannu-turnaukseen. Jokaisessa sarjassa pelaa kolme joukkuetta, ja kovana tavoitteena on vähintään pronssimitali. Juuri ennen peliä Laurin vatsassa alkaa kuitenkin mouruta. Olikohan virhe tankata pelibussissa karkilla? Nuoren kiekkosankarin edesottamukset ovat lukijoille tuttuja kirjoista Lätkä-Lauri ja ihmeräpylä sekä Lätkä-Lauri ja haamupelastus. Helppolukuinen ja runsaasti kuvitettu Lukupalat-sarja on tarkoitettu juuri lukemaan oppineille.

  Roope Lipasti (s. 1970) kirjoittaa nuorten kiekkosankarien elämästä lämpimän humoristisesti ja asiantuntevasti. Harri Oksanen (s. 1973) on päästänyt vauhdikkaissa kuvituksissaan lätkää pelaavan pikkupojan valloilleen.

  Lauri (fiktiivinen hahmo) jääkiekko maalivahdit jääkiekkoilijat pojat lastenkirjallisuus urheilukirjallisuus romaanit helppolukuiset kirjat

  WSOY 1.painos
  FIN EISBN:9789510438893