Laiskat alaiset ympärilläni : miksi jotkut työntekijät eivät tunnu saavan yhtään mitään aikaiseksi

  Laiskat alaiset ympärilläni : miksi jotkut työntekijät eivät tunnu saavan yhtään mitään aikaiseksi / Thomas Erikson, lukija Aku Laitinen, kääntäjä Tiina Ohinmaa (äänikirja)

  Jos lapsesi käyttäytyy huonosti, voit aina kokeilla toisenlaista kasvatuskeinoa. Jos tuttavasi osoittautuu ääliöksi, voit nostaa kytkintä. Mutta jos alaisesi pakenevat paikalta aina, kun työtehtävät ovat jaossa, et välttämättä tiedä, miten kannattaisi toimia. Onko tiimissäsi pelkkiä vätyksiä ja laiskottelijoita? Kenties sinä ja työntekijäsi olette persoonallisuudeltanne vain niin erilaisia, että toimitte täysin vastakkaisilla tavoilla. Tämä kirja kertoo, miksi tietyt työntekijät eivät täytä odotuksiasi ja mitä voit asialle tehdä. Ruotsissa Eriksonin kirjoja on myyty lähes miljoona kappaletta, ja hänen kirjansa ilmestyvät 28 kielellä. Kirjassaan Laiskat alaiset ympärilläni Erikson paneutuu entistä syvemmin ihmisten motivaatioon, kehitystasoihin ja siihen, miksi ylipäätään tarvitsemme johtajia. Tämän kirjan rinnakkaisteoksena ilmestyy kirja Kehnot pomot ympärilläni - Miksi hyvä johtaminen on niin vaikeaa? Ilmestyy myös e-kirjana.

  johtaminen johtajuus alainen työpaikka sosiologia persoonallisuus työntekijä ura viestintä henkilösuhteet motivaatiojohtaminen itsensä johtaminen lähijohtaminen

  Atena Kustannus Oy 1.painos
  FIN EISBN:9789523005211

  Kiinnostaisiko myös...