Kuolemanspiraali - (Maria Kallio 5)

  Kuolemanspiraali - (Maria Kallio 5) / Leena Lehtolainen, lukija Krista Putkonen-Örn (äänikirja)

  Viides Maria Kallio -dekkari!

  Noora Niemisestä piti tulla pariluistelun maailmanmestari. Kun kuusitoistavuotias luistelijalupaus löydetään surmattuna omilla luistimillaan, särkyvät valmentajien ja vanhempien toiveet. Kuka on syyllinen? Karaokekuningas Vesku Teräsvuori? Espoossa liikkunut pikkutyttöjen ahdistelija? Vai onko murhaaja sittenkin joku Nooran lähimmistä?

  Ylikonstaapeli Maria Kallion raskaus on edennyt seitsemännelle kuukaudelle, mutta se ei estä häntä paneutumasta intohimoisesti murhan selvittämiseen. Lisäpontena on Marian ja hänen vanhan vihollisensa Pertti Strömin kilpailu rikosylikomisarion virasta. Mutta kuolemanspiraali on pyörähtänyt, eikä sitä ole helppo pysäyttää.

  Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan erityisesti Maria Kallio ja Hilja Ilveskero -romaaneistaan. Hän on kirjoittanut myös useita dramaattisia perhe- ja avioliittoromaaneja.

  Maria Kallio -sarjassa ovat ilmestyneet: 1. Ensimmäinen murhani, 2. Harmin paikka, 3. Kuparisydän, 4. Luminainen, 5. Kuolemanspiraali, 6. Tuulen puolella, 7. Ennen lähtöä, 8. Veren vimma, 9. Rivo Satakieli, 10. Väärän jäljillä, 11. Minne tytöt kadonneet, 12. Rautakolmio, 13. Surunpotku.

  Kallio, Maria Ström, Pertti murha pahoinpitely seksuaalinen hyväksikäyttö lapset taitoluistelu kunnia huippu-urheilu doping ulkonäkö menestyminen tunteet työ raskaus kiusaaminen naisen asema poliisi rikosetsivät naiset luistelijat laulajat karaoke valmentajat jäähallit Suomi Espoo

  Tammi 1.painos
  FIN EISBN:9789513181796

  Kiinnostaisiko myös...