Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan: Nurinkurinen opas hyvää elämään

  Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan: Nurinkurinen opas hyvää elämään / Mark Manson, lukija Aku Laitinen, kääntäjä Aura Nurmi (äänikirja)

  Meille on aivan liian pitkään tuputettu ajatusta siitä, että positiivisuus on avain onnellisuuteen, mielenrauhaan ja rikkauteen. Paskat! Nyt käsi sydämelle: useimmat jutut maailmassa ja omassa elämässämme ovat päin hemmettiä. Mark Mansonin kirja on kirpeä vastalääke elämäntaitomössön-sössön-hössötykselle - se on polku jaloon taitoon olla välittämättä hittojakaan. Kaikki ihmiset eivät voi olla edes oman elämänsä supersankareita, vaan meidän pitää hyväksyä puutteemme ja rajoituksemme. Tämä kirja tarttuu sinua olkapäistä yhtä hienovaraisesti kuin merimies Hampurin sataman kapakassa, ravistelee ja kertoo herkistynein sanakääntein, miten maailma makaa. Rehellinen, viisas ja häikäilemättömän hauska Kuinka olla piittaamatta p-skaakaan on ollut valtaisa maailmanmenestys. Sitä on myyty reilut kaksi miljoonaa kappaletta, ja se ilmestyy yli 20 kielellä.

  elämäntaito vaihtoehtoinen elämäntapa elämäntapa elämäntaito-opas mielenrauha pasifismi sakset merimiehet dystopiat positiivisuus setelirahat takomot lääkintöneuvokset satiiri henkimaailma ulostaminen

  Atena Kustannus Oy 1.painos
  FIN EISBN:9789523004795

  Kiinnostaisiko myös...