Kohta voi vähän kirpaista: Nuoren lääkärin salaiset päiväkirjat

  Kohta voi vähän kirpaista: Nuoren lääkärin salaiset päiväkirjat / Adam Kay, Ari Jaatinen, Antti L.J Pääkkönen (äänikirja)

  Elämän ja kuoleman kysymykset. Jatkuva ihmisruumiin eritteiden tsunami. Surkeammat tienestit kuin sairaalan pysäköintimittarilla. 97 tunnin työviikko ja hei hei ystävät ja vapaa-aika. Sellaista on nuoren lääkärin elämä.
  Nämä salaiset päiväkirjamerkinnät on raapustettu keskellä sairaalan hektistä arkea. Ne tuovat iholle todellisuuden lääkärisarjojen takana - sensuroimatta yhtäkään ällöttävää yksityiskohtaa tai potilaiden älynväläystä.
  Päiväkirja paljastaa kaiken mitä olet halunnut tietää sairaalaelämästä - ja enemmän kuin muutaman asian, jotka olisit voinut jättää väliinkin. Ja kyllä, sen lukeminen voi vähän kirpaista.
  Adam Kay on brittiläinen koomikko ja komediakäsikirjoittaja, jonka vanhemmat eivät ole vieläkään antaneet hänelle anteeksi sitä, että hän lopetti lääkärintyönsä. Kohta voi vähän kirpaista on Kayn ensimmäinen kirja, ja se on ollut valtaisa menestys: yksin Britanniassa sitä on myyty yli miljoona kappaletta. Kay on muokkaamassa kirjaa kahdeksanosaiseksi BBC:n komediadraamaksi.

  karpalo vankilasarjat viljelyksellinen torjunta henkilösuhteet botuliini syttymispiste ilo kaalikärpäset psykopatologia eläinkunta ruumiinavaus itsensä toteuttaminen

  Art House Oy 1.painos
  FIN EISBN:9789518847536