Hannu Lauerma: Psykiatrin päänavaus

  Hannu Lauerma: Psykiatrin päänavaus / Kari Häkkinen, Juha-Pekka Mikkola (äänikirja)

  Hannu Lauerma on tullut television kuvaruudun välityksellä suomalaisille tutuksi. Kun jokin traaginen tapahtuma ylittää uutiskynnyksen, hänen asiantuntijalausuntoaan halutaan kuulla. Hänen toimenkuvaansa kuuluu akuutisti sairaiden vankien hoito ja mielentilatutkimukset, joiden tarkoituksena on selvittää rikoksen tekijän syyntakeisuutta rikoksen tekohetkellä.
  Kirjassa Lauerma kertoo kokemuksiaan mm. Suomen pahimpien vankien kanssa työskentelystä, itsetuhoisuudesta ja tappouhan käsittelystä. Mukana on myös tavallisen ihmisen arkea käsitteleviä osuuksia hypnoosista urheilussa, esiintymispelosta, lääkkeistä ja armokuolemasta.
  Pääkaupunkiseudulla asuva kirjailija Kari Häkkinen on ammatiltaan erikoissairaanhoitaja. Hän on työskennellyt sekä leikkaussaleissa että psykiatrisilla klinikoilla.

  Hannu Lauerma mielenterveys psykiatria mielentilatutkimus oikeuspsykiatria tajunta medikalisaatio mania psykiatrian erikoissairaanhoitajat hypnoosi monismi postiautonkuljettajat eurytmia toivottomuus biorytmit

  Into Kustannus 1.painos
  FIN EISBN:9789523512207

  Kiinnostaisiko myös...