Et kuitenkaan usko - Ville Haapasalon varhaisvuodet Venäjällä

  Et kuitenkaan usko - Ville Haapasalon varhaisvuodet Venäjällä / Kauko Röyhkä, Ville Haapasalo, lukija Ville Tiihonen (äänikirja)

  Ville Haapasalo aloitti opinnot Leningradin teatteriakatemiassa vuonna 1991. Hän ei puhunut sanaakaan venäjää. Hän asui järkyttävissä kellariloukoissa, näki vapaaehtoisesti nälkää ja joutui useita kertoja ryöstetyksi ja hakatuksi. Lopulta hän päätyi kaikkien aikojen suosituimpaan venäläiseen elokuvaan. Siitä alkoi uskomaton ura elokuvatähtenä ja julkisuuden henkilönä, joka nykyään rankataan Forbes-talouslehdessä Venäjän "kolmanneksi arvokkaimmaksi kasvoksi". Tässä suorasukaisessa haastattelukirjassa Ville kertoo uskomattomista kokemuksistaan gangstereiden, oligarkkien ja sotaherrojen vieraana ja siitä, miten hän oppi rakastamaan villiä ja mahtavaa naapurimaatamme. Kauko Röyhkä on kirjannut muistiin Villen uskomattomat vaiheet Venäjän jälleensyntymisen vuosina. Tarina on hulvattoman hauska ja rankka eikä aina kovin kaukana paroni von Münchhausenin muisteloista. Juha Metson valokuvat rakentavat tarinalle toisen ulottuvuuden, jossa näkyvät itänaapurin kurjuus ja korskeus.

  haastattelukirja Haapasalo, Ville muistelmat henkilöhistoria elokuvanäyttelijät näyttelijät opiskelu ulkomailla työskentely ulkomailla haastattelut Neuvostoliitto Venäjä

  Docendo 1.painos
  FIN EISBN:9789522913531

  Kiinnostaisiko myös...