Con rit

  Con rit / Risto Isomäki, lukija Jussi Karjalainen (äänikirja)

  Koukuttava ekotrilleri, jossa ikiaikainen myytti muuttuu todeksi

  Kansainvälisesti tunnettu meribiologi Martti Ritola saa tietää, että Vietnamissa Ha Longin lahdelta on löydetty oudon eläimen raato. Raato näyttää samalta kuin con rit, vietnamilaisten legendojen merihirviö.

  Paetakseen arkeaan Camilla Norrstrand, miljonäärisuvun ainoa perijä, on valmis maksamaan Martin matkan Vietnamiin ja lähtemään itse mukaan. Camillan rahoissa on vain se vika, että ne ovat kytköksissä yritykseen, jonka toiminta edistää Indonesian sademetsien häviämistä ja tuhoisien turvepalojen syttymistä. Vietnamissa taifuuni huuhtoo raadon meren syvyyksiin. Martti lähtee etsimään otusta, vaikka paikalliset oppaat epäröivät. Merellä vaanii muitakin vaaroja. Kiehtova seikkailu muuttuu vähä vähältä henkeäsalpaavaksi painajaiseksi.

  Risto Isomäki on Suomen johtava ympäristöuhkien asiantuntija, joka ekotrillerien lisäksi on julkaissut muun muassa tietokirjat 34 tapaa estää ilmaston ylikuumeneminen (Tammi, 2009) ja Ydinvoima Fukushiman jälkeen (Into, 2011).

  Ritola, Martti, fikt. Norrstrand, Camilla, fikt. romaanit jännityskirjallisuus tieteiskirjallisuus ilmastonmuutokset uhkakuvat ekokatastrofit hirmumyrskyt myytit eläimet muinaiseläimet tutkimus nuoruudenrakkaus jälleentapaaminen sairastuminen perinnölliset taudit naiset elämänmuutokset matkat yritystoiminta moraali meribiologit yritysjohtajat rakastavaiset kaunokirjallisuus Vietnam

  Tammi 1.painos
  FIN EISBN:9789520407315

  Kiinnostaisiko myös...