Arra

  Arra / Maria Turtschaninoff, lukija Anni Kajos, kääntäjä Marja Kyrö (äänikirja)

  Uljaan fantasiaromaanin sadunhohteinen maailma lumoaa niin seikkailun- kuin romantiikannälkäisetkin lukijat.

  Arra, suuren perheen kuopus, kasvaa Simoran kylässä mykkänä ja vieroksuttuna. Koska ihmiset eivät huomaa häntä, elää Arra luonnossa ja luontoa varten. Kun tytön kotitalo tuhoutuu tulipalossa, hän ajautuu suureen Lagoran kaupunkiin. Siellä hän alkaa kutoa ainutlaatuisia kuvakudoksia, jotka herättävät myös maan prinssin, Surandon, huomion. Kun prinssi lähtee sotaan ja joutuu vangiksi, uskaltaa vain hento Arra lähteä pelastusretkelle.

  Arra on huikea seikkailufantasia, jossa myös sadun ainekset elävät vahvoina. Kirjan maailma muistuttaa keskiaikaista yhteiskuntaa, mutta on täysin omaperäinen tausta tarinalle, joka kietoo lukijan pauloihinsa.Finlandia Junior -palkintoraadin perusteluista: Arra on runollisen kaunis ja fantastinen kokonaistaideteos, joka kutoo lukijansa kiehtovaan kudokseen. Tarina on mukaansatempaava, siinä kertojaperinne elää vahvana.

  Maria Turtschaninoff on koulutukseltaan filosofian maisteri. Arra on hänen toinen julkaistu teoksensa.

  Arra, fikt. Surando, fikt. romaanit nuortenkirjallisuus fantasiakirjallisuus valtataistelu pelastus retket kielletty rakkaus erilaisuus tytöt kapinalliset prinssit kutojat kaupungit suomenruotsalainen kirjallisuus kaunokirjallisuus Simora Lagora

  Tammi 1.painos
  FIN EISBN:9789520407537

  Kiinnostaisiko myös...